HU | RO | EN
Liceul Tehnologic Economic Administrativ Berde Aron Kozgazdasagi es Kozigazgatasi Szakkozepiskolahu
Ma 2018. 7. 19, csütörtök, Emília napja van. Hatartalanul palyzat

Hatartalanul palyzat
Boldog IskolaVissza

Én gólya fogadom...

                                     -beszámoló a 2017-es gólyahétről

Idén október 2.-a és 6.-a között állt a feje tetejére az iskola. Négy napon keresztül volt hangos az épület a gólyáktól és a hangfalakból dübörgő zenéktől. Ahogyan azt már megszokhatták a "régi motoros berdés diákok" illetve a tanárok, hogy négy napon keresztül az első három szünetben feladatokkal találják szembe magukat a gólyák. Ezalatt az idő alatt a Diáktanács tagok folyamatosan azon gondolkodnak, hogy ki az a pár, aki megérdemli és megállná a helyét a Városi Gólyabálon és mindezek mellett, melyik az az osztály, aki büszkélkedhet a "leggólyább osztály" címmel. A kisgólyák gördülékenyen vették az akadályokat, és ahogy teltek a napok a hangulat egyre fokozódott, egyre szabadabb lett. Az utolsó napra, a gálára a hangulat a tetőfokra hágott. Nehéz dolga volt a Diáktanácsnak, hiszen az osztályok erősek voltak és minden rájuk kihágott feladatot teljesítettek.

Sok-sok ötletelés után idén rekordidő alatt megszületett a gólyahét programja, október 25.-én, hétfő délután összeült a kiscsapat és két óra alatt készen is voltunk a következő hét programjával. Elégedetten és izgulva vártuk már, hogy beavassuk az új diákságot. 

Nehezen, de végül sikerült döntést hoznunk. A leggólyább osztály címet két osztálynak adtuk át, a IX.A-nak és a IX.B osztályoknak. Megszokhattuk már azt is, hogy iskolánkat a Városi Gólyabálon képviseli egy pár. Idén ezt a megtisztelő címet Vasi Barbara, IX.A osztályos és Gödör Adrián IX.D osztályos tanulók kapták meg.

Visszajelzések alapján úgy gondoljuk, hogy idén is sikerült egy fantasztikus, élmény dús hetet szerveznünk és immáron már a kisdiákjaink is vérbeli berdések lettek.

 

 

                                                                                                                                    Biszak Hanna,

                                                                                                                                   Berde DT elnöke

Vissza